Referenser

Konsult & Coach inom ledarskap och personlig utveckling

Privat coaching

” Innan jag träffade Cilla hade jag provat att peppa mig själv, läsa böcker, yoga, ta långa promenader för att själv fundera vad jag ville förändra i mitt liv. Men efter några samtal med Cilla lyckades hon sätta fingret på VAD jag själv kunde tänka på. Jag fick konkreta övningar och genom dem fick jag möjlighet att rannsaka mig själv. Detta resulterade i att jag genast såg och tänkte i nya banor. Vågar som tidigare varit stängda öppnades och nu fick jag lättare att lyssna på mig själv.
Jag prioriterar mina egna intressen för att få den positiva energin som jag sedan delar med mig av till familj, vänner och kollegor. Det ser jag som en viktig del i min vardag från och med nu.Idag har jag fått tillbaka mitt ”rätta” JAG.

TACK Cilla för att du coachade mig från en känsla av nedåtgående spiral till att vända den uppåt. Nu känner jag mer flow i min vardag. Idéer och tankar bara blommar upp för mig och jag ser många möjligheter igen till de drömmar som jag alltid har haft”

Malin

Privat coaching

Jag tog kontakt med Cilla för en ”hang up” som verkligen begränsat mig, både i mitt yrkesliv – och privat. En rädsla som jag valt att hantera och aldrig tagit tag i på allvar. Tillsammans med Cilla har jag under 14 veckor fått verktyg till att arbeta bort min något skeva självbild och tro om oförmåga i vissa situationer. Cilla har genom sitt coachande förhållningssätt, härliga personlighet och kunskap hjälpt mig att arbeta bort mitt hinder och fått mig på rätt spår. Faktum är att numera väljer jag att kliva in i situationer som tidigare gjorde mig närmast vettskrämd, nu med glädje & förväntan.
Min devis att livet inte går i repris och att jag själv ansvarar för min egen lycka är en drivkraft. För att nå dit har jag behövt hjälp på vägen, den coachningen har jag fått genom Cilla på WOW AB.

Ulrika Drakenberg
Hotelldirektör/ General Manager
BEST WESTEN PLUS Grand Hotel

Privat coaching

”Med Cillas hjälpa har jag på kort tid förändrat mitt sätt att hantera olika situationer och hur jag tänker. Hennes kunskap om hur man kan förändra sitt liv genom att göra rätt val och fokusera på det som är viktigt har varit ovärderlig. Av Cilla har jag fått verktygen för att kunna nå mitt målö som är att bli den bästa versioner av mig själv. Jag är mer positiv, känner mig starkare och har en mycket större tro på mig själv”

Annica

Privat coaching

Cilla är empatisk och inkännande, samtidigt som hon är väldigt bra på att lyssna in och få mig själv att forma mina egna tankar och stickord till verkliga meningar och insikter.

Sonja

Företagscoaching

”Vi vände oss till Cilla för att vi ville ha hjälp med att utveckla vårt företag och få bättre struktur på sättet vi arbetar. Med hennes hjälp har vi tagit flera steg framåt vilket bland annat innebär tydligare arbetsfördelning, bättre internt kommunikation samt ökad effektivitet. Detta har resulterat i mindre stress, trevligare arbetsmiljö och en betydligt mer positiv syn på företagets framtid!”

Thomas, VD

Privat coaching

”Jag hade förmånen att samtala med – eller om man så vill – bli coachad av, Cilla under ett par tillfällen under våren 2012. Mitt ingångsvärde var att få hjälp med att sortera intryck och tankar inför en spännande jobbutmaning – att fokusera på väsentligheter trots min värld i mitt tycke hade välts om ända på bara ett par dagar.
Cilla visade, trots den korta förberedelsetiden, både skarpsinne och flexibilitet. Hennes metodik och tillvägagångssätt var följsamt, intresserat och innerligt. Jag var inte intresserad av att få mig en räcka med svar levererade till mig som lösningar – istället diskuterade vi situationer och kopplade på känslor och reaktioner till detta. Detta sätt passade mig väldigt bra, det kändes rätt från början till slut.
Fortfarande, flera månader efteråt, får jag små meddelande i min mail – hälsningar, hejarop och påminnelser från Cilla. Det engagemanget är nog det jag fastnat för allra mest.

Varmaste rekommendationer till WOW – Welcome Out Wellbeing.

Henrik

Kontakta mig idag.

%d bloggare gillar detta: